Jubileumsgåva till Sennans IF

Lions Club Oskarström överlämnar gåva till Sennans IFLions Club Oskarström har den 29/4 i samband med en fotbollsmatch på Sennans Idrottsplats lämnat över en gåva på 3.000Kr till 80-års jubilerande fotbollsföreningen Sennans IF. Gåvan ges dels för att uppmärksamma Sennans IF i samband med att det är 80 år sedan föreningen bildades men också för att de har en gedigen och bred ungdomsverksamhet.

Just ungdomsverksamhet ligger Lions Club Oskarström varmt om hjärtat då en aktiv och meningsfull sysselsättning för ungdomar hjälper dem till en bra start i livet.

Tyvärr förlorade Sennas IF sin match emot Tvååkers IF med 0 – 5 men man får glädjas mot det extra tillskottet i kassan istället.

Lions Club Oskarström

Kan du tänka dig att investera lite av din fritid för en god sak?

Är du en kvinna eller man, nysvensk eller svensk som vill arbeta enligt LIONS syften och etik. Är du kreativ, har friska idéer och gillar att umgås under trevliga former. Passar detta in på dig bör du bli medlem i LIONS. Klicka på menyvalet "Bli medlem" och fyll där i kontakt formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Välkommen - du behövs!