Tisdag  12  November  2019

Jubileumsgåva till Sennans IF

Lions Club Oskarström överlämnar gåva till Sennans IFLions Club Oskarström har den 29/4 i samband med en fotbollsmatch på Sennans Idrottsplats lämnat över en gåva på 3.000Kr till 80-års jubilerande fotbollsföreningen Sennans IF. Gåvan ges dels för att uppmärksamma Sennans IF i samband med att det är 80 år sedan föreningen bildades men också för att de har en gedigen och bred ungdomsverksamhet.

Just ungdomsverksamhet ligger Lions Club Oskarström varmt om hjärtat då en aktiv och meningsfull sysselsättning för ungdomar hjälper dem till en bra start i livet.

Tyvärr förlorade Sennas IF sin match emot Tvååkers IF med 0 – 5 men man får glädjas mot det extra tillskottet i kassan istället.

Lions Club Oskarström

Ungdomsledare
LIONS CLUB Oskarström inbjuder allmänheten att nominera kandidater till LIONS CLUB Oskarströms ungdomsledarstipendium.

Enda kravet är att kandidaten skall vara verksam inom Lions Club Oskarströms verksamhetsområde och vara engagerad inom ideellt ungdomsarbete. Senast den 31 mars måste vi ha ditt förslag på kandidat. Stipendiet delas ut i samband med LIONS Valborgsfirande den 30/4.