Förutom ren hjälpverksamhet delar vi inom LIONS årligen också ut olika stipendier till de som gör en behjärtansvärd insats.

Nedan kan du läsa om vår klubbs olika stipendier.

Årets Lions Stipendiater

I samband med Lions Valborgsfirande så delade vi även ut stipendier.

Ungdomledarstipendiater 2018

Kulturstipendiat 2018

Årets ungdomsledarstipendie på 3.000 kr delades i år av Arbana Kadriu och Isabella Mezei för deras helhjärtade engagemang med Sommarkul för att ge barn som kanske inte har möjlighet att åka iväg på semester lite kul aktiviteter som man sedan kan berätta om i skolan.

Årets kulturstipendie på 3.000 kr gick till Matilda Wiström för hennes engagemang i bion i Oskarström och där kunna visa ett varierat filmutbud.

Stort grattis till våra stipendiater.

Ungdomsledarstipendie

UngdomsledarstipendiatVarje år delar LIONS Club Oskarström ut ett ungdomsledarstipendie. Stipendiet går till en ledare i en förening/Klubb som arbetar ideellt för att skapa en meningsfull fritid för våra ungdommar. Vi behöver här er medverkan till att nominera kandidater till detta stipendie. Enda kravet är att kandidaten skall vara verksam inom Lions Club Oskarströms verksamhetsområde och vara engagerad inom ideellt ungdomsarbete. Nomineringar görs med skriftlig motivering senast den 31 mars till LIONS president via brev, e-post, eller kontaktformuläret som du hittar här>>.  Stipendiet delas ut i samband med LIONS Valborgsfirande den 30/4.

eller som brev till:

LIONS CLUB Oskarström
Hantverksgatan 2
313 31 Oskarström

Ungdomsledare
LIONS CLUB Oskarström inbjuder allmänheten att nominera kandidater till LIONS CLUB Oskarströms ungdomsledarstipendium.

Enda kravet är att kandidaten skall vara verksam inom Lions Club Oskarströms verksamhetsområde och vara engagerad inom ideellt ungdomsarbete. Senast den 31 mars måste vi ha ditt förslag på kandidat. Stipendiet delas ut i samband med LIONS Valborgsfirande den 30/4.