Hjälparbeten

Denna kategori innehåller länkar till olika projekt och hjälparbeten som LIONS är inblandade i.

Visa #
# Länk Träffar
1   Link   LWSTC Nepal
Sida för LIONS Women Skills Traning Center (LWSTC). Mitt på den syd-nepalesiska landsbygden ligger den, Lions yrkesskola, för tonårs-tjejer. Det är färgstarka flickor som här får chansen till en bra start i livet och det är en mycket engagerad personal som gör allt för att förverkliga tjejernas förväntningar. Skolan, LWSTC, drivs idag av en lokal styrelse med stöd av fadderbidrag från Sverige.
Ungdomsledare
LIONS CLUB Oskarström inbjuder allmänheten att nominera kandidater till LIONS CLUB Oskarströms ungdomsledarstipendium.

Enda kravet är att kandidaten skall vara verksam inom Lions Club Oskarströms verksamhetsområde och vara engagerad inom ideellt ungdomsarbete. Senast den 31 mars måste vi ha ditt förslag på kandidat. Stipendiet delas ut i samband med LIONS Valborgsfirande den 30/4.